• Новинка
Елегантни шински диамантен клип на жените креативни четири бижута за уши за пеперуди диви обеци диви обеци

Елегантни шински диамантен клип на жените креативни четири бижута за уши за пеперуди диви обеци диви обеци

BGN 3.00
Налично

Наличност

Забележки :
Перфектен подарък : Идеален подарък За дъщеря ви, приятелка, съпруга или приятелки на рождения ден, Деня на влюбените, годишнината или просто за себе си, които обичат това модни обеци от кристал. Удобно и изцяло мач : Нашите обеци за жени и момичета могат да носят тези през целия ден, за да се съпоставят с Всякакви дрехи и прическа, без да се притеснявате . Приложим пол : жена
. Уникалният дизайн може да подчертае външния ви вид, да схване очите на всички сред тълпата, просто покажете собствения си стил и ще ви направи очарователни, просто годни за всички възрасти. Поддръжка на бижута : Избягвайте контакт с химикали; Избягвайте да носите, когато се къпете; Избягвайте носенето, когато се изпотявате по време на упражнения; Избягвайте драскането. 1 * уши за уши (ляво или дясно ухо) Без алергии Материал : Изработен от висококачествена сплав, с ярък цвят, екологичен и безопасен, без олово и без никел, без кадмий, издръжлив и без вреда на ушите ви . Спецификации :
. Процес на лечение : Електроплаване
. Горните данни се измерват ръчно и се допуска грешка от 1-2 cm. Моден дизайн : Личност и прост дизайн в стил, с четири изящни лъскави диамантени пеперуди, декорирани, тези ушни клипове ви правят по-привлекателни и се чувствате по-уверени .

Основни характеристики

Избор на клиенти

14K Обеци от бяло злато
  • Новинка

14K Обеци от бяло злато

BGN 3.00

14k бяло злато полирано 2,5 мм тръбен обръч Обецинелитни атрибути : Полирани14 K Бяла златна дължина : 35 мм (1,3